Ja tenim obertes les inscripcions per a la 45 edició de la volta a peu de CANALS a la web MULTIESPORT, cronometrador oficial del circuit. Fins 500 corredors, 6 euros inscripció per la web i 8 euros el dia de la cursa.

Per als inscrits al circuit 3 euros si volen optar a la borsa del corredor, saquet i tovallola conmemorativa. Aigua, refresc i fruita per a tots els corredors, pronte obrirem inscripcions gratuites en la web per a xiquets i també el dia de la cursa.

 

 

45ª VOLTA A PEU  CANALS

 

1.- REGLAMENT:

L´Excel-lentíssim Ajuntament de Canals organitza i patrocina amb la col-laboraciò del Club Atletisme Canals la 45ª VOLTA A PEU A CANALS.

 

2.- DATA I EMPLAÇAMENT:

La carrera tindrà lloc el dissabte 7 de setembre de 2024 a partir de les 17:45h per a les categories infantils i 19:00h per a la prova absoluta amb un máxim de 500 participants, eixida i arribada  en l’avinguda de Vicente Ferri.

 

3.- RECORREGUT:

Els participants de la VOLTA A PEU realitzaran dues voltes a un circuit de 3.600 metres, completant un total de 7.200 metres, en un circuit totalment urbà. Cada quilòmetre estarà senyalitzat degudament; a més, hi haurà 2 llocs d’avituallament que estaran situats aproximadament en els quilòmetres 4 i en meta al finalitzar. Hi haurà control de xip electrònic en l’eixida i l’arribada a meta.

 

 

4.- INSCRIPCIONS:

Les inscripcions per a la prova absoluta es podrán fer online a través de la página web: www.multiesport.es  amb un preu de 6€. Per a les categories infantils l´inscripció será gratuita i també es farà online en la página web indicada. El termini de les inscripcions en la citada página web será el dia 5 de setembre del 2024 a les 23:59H amb obsequi regal de saquet i tovallola. Si queden dorsals (500 participants) el día de la prova  hi hauran inscripcions a un preu de 8 euros i obsequi regal fins esgotar existencies.

 

5.- CATEGORIES PARTICIPACIÓ :

A partir de les 17:45h:

 • XUPETÍ…………….(naixcuts 2019 – 2024) Masculí/Femení…100 m.
 • PREBENJAMÍ……(naixcuts 2017 – 2018) Masculí/Femení…250 m.
 • BENJAMÍ………….(naixcuts 2015 – 2016) Masculí/Femení…500 m.
 • ALEVÍ……………….(naixcuts 2013- 2014) Masculí/Femení…1 Km.
 • INFANTIL………… (naixcuts 2011 – 2012) Masculí/Femení…1.5 Km.
 • CADET………………(naixcuts 2009 – 2010) Masculí/Femení…2 Km.

A partir de las 19:00h:

 • JUVENIL (naixcuts 2007-2008) Masculí/Femení..1 volta al circuit (3600m)
 • PROMESA….Masculí/Femení……..(naixcuts 2002-2006)…7.2 kms.
 • SENIOR……..Masculí/Femení…….(naixcuts 1990-2001)… 7.2 kms.
 • VETERÀ “A” Masculí/Femení……..(naixcuts 1980-1989)… 7.2 kms.
 • VETERÀ “B” Mascuí/Femení ………(naixcuts 1970-1979)…7.2 kms.
 • VETERÀ “C” Masculí/Femení………(naixcuts 1960-1969)…7.2 kms.
 • MASTER..….Masculí/Femení…..naixcuts 1959 i anys anteriors)..7.2 kms.

6.- DORSALS:

Els dorsals es recolliran el dia de la prova en línia de meta,  a partir de les 15:30 h i fins 30 minuts abans de l’inici de la carrera. Els dorsals hauran de col·locar-se obligatòriament al pit, sense retocar, manipular ni doblar.

7.- PREMIS I OBSEQUIS:

La categoria XUPETÍ no serà competitiva, encara que tindrà també obsequi de medalla. Hi haurán 100 medalles per a les curses menudes,  trofeus als tres primers classificats de cada categoria PREBENJAMÍ, BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL, CADET, JUVENIL, PROMESA, SÈNIOR, VETERÀ A, VETERÀ B, VETERÀ C i MASTER tant en masculí com en femení, i també al primer home i dona LOCAL de cada categoría de la prova absoluta que no tinguen premi en la seua categoria.

No es podrá repetir cap  trofeu, excepte els guanyadors absoluts de la prova. Es considerarà corredor local a tot aquell empadronat en Canals amb al menys un any d’antiguitat indicant en la inscripció la condició de local.  L’entrega de trofeus serà a les 20:30 h a l’avinguda de Vicente Ferri (meta). La bossa del corredor  inclourà  obsequis que l’organització puga recaptar,fruita, aigua i refrescs per a tots.

Els corredors inscrits al circuit deurán indicar si volen obsequi regal de la cursa i abonar 3 euros.

 

8.- SEGURETAT I ASISTÈNCIA SANITÀRIA:

Serveis metges: Ambulància en la zona meta. Policia Local  i membres de l’organització cobriran la totalitat del circuit, vetlant per la seguretat dels participants de la carrera.

 

9.- ACCÉS AL CIRCUIT:

Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova son els que designe l’organització. Queda totalment prohibit seguir als corredors en qualsevol vehicle que no estiga degudament acreditat.

 

10.- DESQUALIFICACIONS:

Seran automàticament desqualificats tots els corredors que:

No realitzen el recorregut complet. -No porten el dorsal ben visible durant el recorregut, -Córreguen amb un dorsal adjudicat a un altre corredor. -No respecten la zona d’avituallament. -Entren en meta sense dorsal. -No atenguen a les instruccions de l’organització. Els corredors desqualificats perdran els drets sobre els premis. L’organització, comprovada qualsevol irregularitat, es reserva el dret a impedir la participació en edicions successives del corredor o corredors implicats. L’organització no permetrà participar a cap atleta sense dorsal. En el cas que algun atleta no complisca esta norma, l’organització no es responsabilitzarà de qualsevol tipus d’accident que poguera ocórrer-li.

 

11.- RECLAMACIONS:

Les reclamacions es faran oralment a l’organització, no més tard de 10 minuts després de publicar els resultats. Si són desestimades es podran fer per escrit acompanyades d’un depòsit de 50 euros, si és favorable es tornarà el depòsit. La resolució final de l’organització serà inapel·lable.

 

12.- ASSEGURANÇA:

Els corredors degudament inscrits i amb dorsal estaran coberts per una pòlissa d’assegurança d’accident. L’assegurança només cobreix l’itinerari de la prova durant el desenvolupament de la mateixa, en cap cas com a causa d’una tara o malaltia ja existent, imprudència, negligència, inobservança de les lleis i del reglament, lesió o falsificació de les dades del participant en la inscripció ni les produïdes en els desplaçaments el dia de la prova esportiva.

13.- DRETS D’IMATGE:

Tots els inscrits en la 45ª VOLTA A PEU CANALS cedeixen als organitzadors i col·laboradors de la prova els drets de les fotografies i vídeos en què, amb caràcter general i en el desenvolupament de la prova esportiva, puguen obtenir i resultar que hi aparega la seua imatge, amb l’objecte de la promoció, publicitat o qualsevol altra informació referent a la citada prova esportiva.

 

14.- ACEPTACIÓ DEL REGLAMENT:

Cada participant amb la seua inscripció acepta aquest reglament, manifesta trobar-se en una forma física i psíquica adequada per a afrontar el repte d’esta prova i assumeix el risc derivat d’esta pràctica esportiva. L’organització no es fa responsable dels danys, perjuís o lesions que els participants en esta prova puguen patir o causar a tercers.