GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA PRIMERA EDICIÓ DE LA SANT SILVESTRE DE CANALS ORGANITZADA PER L’AJUNTAMENT I EL CLUB ATLETISME CANALS AMB LA COL.LABORACIÓ DEL CLUB DE NATACIÓ LA COSTERA. QUASI 400 CORREDORS I CORREDORES VAN OMPLIR ELS CARRERS DE CANALS DONANT COLOR I FESTA EN ELS NADALS.

LA CURSA TENIA PART COMPETITIVA I ALTRA DE DISFRESSES, COMPLINT LES DUES EL SEU OBJETIU, GRAN NIVELL EN ELS QUE VAN COMPETIR I MOLTA PARTICIPACIÓ EN LES DISFRESSES, TANT INDIVIDUAL COM A GRUP. EN CATEGORIA MASCULINA EL GUANYADOR VA SER LUISMI MONTOSA CABALLERO I EN CATEGORIA FEMENINA ALEXA GIMENEZ BARBER.

L’OBJETIU D’AQUESTA CURSA ERA DESPEDIR L’ANY AMB UNA FESTA PER ALS CORREDORS QUE HAN ESTAT TOT L’ANY CORREGUENS I S’HO MEREIXEN, JA QUE SEMPRE ENS ACOMPANYEN EN TOTS ELS EVENTS QUE PREPARA EL CLUB, DE PAS TAMBÉ PER RECAPTAR DINERS PER L’ASSOCIACIÓ DEL CÀNCER DE CANALS, JA QUE ERA DE CARÀCTER SOLIDARI, MOLTES GRACIES A TOTA LA GENT QUE HA PARTICIPAT I COL.LABORAT EN AQUEST EVENT.

400 EUROS ÉS LA QUANTITAT QUE VA PER L’ASSOCIACIÓ DEL CÀNCER DE CANALS, ESPEREM L’ANY QUE VE PODER DOBLEGAR LA CIFRA, GRACIES UNA VEGADA MÉS PARTICIPAR I FELIÇ ANY 2024 A TOTA LA GENT DE L’ATLETISME I PER SUPOST A TOTS EN GENERAL.