La volta a peu ja esta prop, per tal de fer la prova lo mes segura possible hem decidit avançar l’inici de les curses infantils a les 17:45 hores, els xiquets hi hauran de córrer a soles, cap pare/mare pot acompanyar al corredor/a.

En la zona de eixida els corredors hi hauran de estar als llocs habilitats per l’organització i amb la separació requerida fins el moment de l’eixida, el temps de la cursa començarà quan el corredor passi per la zona habilitada per als xips.

La mascareta es obligatòria abans i al finalitzar la cursa, també sempre que no es respecte la distancia social recomanada per sanitat, l’organització facilitarà mascaretes als corredors que ho necessiten.

En lo referent a la prova absoluta es donarà una mascareta amb el dorsal del corredor, als 100/150 metres hi hauran contenidors degudament senyalitzats per tal de deixar la mascareta qui ho vulgui. A l’arribada en meta es repartirà altra mascareta per al corredor que no porti, per arreplegar la bossa del corredor i dorsals es obligatori l’ús de la mascareta.

Els trofeus de les curses infantils es donaran abans de la cursa gran, i a les 20.15 aproximadament els de la categoria absoluta.